Teclado adorable

Teclado adorable 2.3 y versiones superiores

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier.

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier.

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier. Onze toetsenbord thema's zijn zeer goed ontworpen en kan gebruikt worden in alle sociale en communicatieve apps!

WOW dit is zo geweldig! Een volledige aanpassing in drie eenvoudige stappen! De kleine harten zal het leukste aspect voor uw smartphone en je zal een nieuwe methode van het schrijven van berichten te ontdekken! Veel plezier met Schattig Keyboard!

Voel je vrij om:

★ Geniet van de beste type-ervaring voor je Android telefoon met Schattig Keyboard!

★ Ontdek de verschillende soorten van koele emoticons en emojis!

★ Experimenteer met verschillende thema's, omdat we publiceren nieuwe elke dag!

★ Geniet van de mooiste en meest kleurrijke toetsenbord thema's op de hele winkel!

Hoe te installeren:

★ Volg deze 3 stappen: de applicatie te openen na het downloaden, klik op de "als actieve thema Set" knop en selecteer het thema Schattig Toetsenbord van de volgende pagina!

★ Schattige Keyboard maakt gebruik van GO Keyboard. Als je dit niet hebt geïnstalleerd, wordt u doorgestuurd naar een download pagina!

★ Als je problemen hebt met het installeren van GO Keyboard, dan kunt u kijken deze instructie video: https://www.youtube.com/watch?v=f1-zuZJKcdE

Dit thema maakt gebruik van grafische elementen uit http://pixabay.com/ro/animale-pisic%C4%83-pisoi-paw-blana-653446/

Neem de tijd om te beoordelen en commentaar nadat u Schattig Toetsenbord installeren; Uw mening zal ons helpen om ons werk te verbeteren! En aarzel niet om ons te contacteren met eventuele suggesties of vragen die u heeft op het adres timmysuperstars@gmail.com!

Teclado adorable

Download

Teclado adorable 2.3 y versiones superiores